TEAM

RUDY SIMON

Rudy is de initiatiefnemer van dit project. Hij is beeldend kunstenaar met gevoel voor zijn omgeving en tekent, bouwt en experimenteert van alles in elkaar.

rudysimon.nl

TAMME DE BOER

Tamme is een schilder die zich op gepaste en ongepaste momenten op de grens begeeft tussen schoonheid en de eigenschappen van een gebied.

tammedeboer.nl

PAOLA DE BRUIJN

Paola is een kunstenaar met een ontzettend fijn gevoel voor schoonheid. Daarnaast houdt ze zich bezig met de meerwaarde van kunst in een sociaal maatschappelijke context.

paoladebruijn.nl

JEHUDI VAN DIJK

Jehudi is een kunstenaar uit Zwolle Zuid en bekend om zijn schitterende knipgedichten. Bovenal is hij een fijn mens, met aandacht en respect voor wat er op zijn pad komt. Jehudi heeft geweldige idee├źn.

@jehudi_werk

TINEKE PUYENBROEK

Tineke is een fijn mens en een textielkunstenaar met een eigenzinnige blik. Ze ziet de positieve kanten van dingen die in eerste instantie niet zo mooi lijken. Tineke wil graag verhalen ophalen in de wijk.

tinekepuyenbroek.nl

SIGRID SPIER

Net als Jehudi woont Sigrid in Zwolle Zuid. Ze begeeft zich regelmatig op het grensgebied tussen vormgeving en kunst. Ze is lekker geordend.

sigridspier.nl

GERLINDE SCHRIJVER

Gerlinde is fotograaf en iemand die verhalen vertelt op een ingenomen manier. Ze gaat ons in de komende tijd helpen om de wereld anders te bekijken.

gerlindeschrijver.nl


@